Despre noi

PROFESIONALISM

PRETURI AVANTAJOASE

TRANSPARENTA

SIGURANTA

SUSTENABILITATE

SERVICII GARANTATE

S.C.VIOSILINSTALCONSTRUCTS.R.L. a fost infiintata in data de 08.XI. 2002, avand ca principal domeniu de activitate, comercializari si montaje instalatii termice si apometre , lucrari dehidroizolatii,termoizolatii constructii si amenajari interioare. In acesta perioada a avut colaborari cu alte firme de profil , lucrand si sub antepriza.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

-servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale, instalatii sanitare, termice si electrice, confectii metalice, amenajari interioare ( plafoane false, placari si compartimentari cu placi din gips-carton si placari din parchet, etc.);

-servicii complete in montarea aparatelor de aer conditionat.

Echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor,care va sta la dispozitie in orice moment special pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare

ING. NICOLAE TEODOR
Director general
ING. ILIE SEBASTIAN
Director tehnic

Pe parcursul timpului firma a cautat sa se alineeze legislatiei romane si europene obtinand autorizari in urmatoarele domenii:
– echipamente termice conform PTA1-ISCIR
– montaj instalare
– punere in functiune
– service si reparare
– verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii
– proiectarea si executia instalatiilor de gaze conform ANRE
– Firma autorizata RSVTI
– AFER

Viziunea firmei

ViosilInstalConstruct, in calitate de antreprenor general, isi propune sa creasca satisfactia clientilor prin ridicarea continua a calitatii managementului si a proceselor de realizare a instalatiilor si constructiilor civile, industriale, cu scopul de a deveni un leader de piata performant.

Misiunea firmei

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti atat de serviciile noastre profesionale, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Atuurile firmei

Materiale de calitate; siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;  posibilitatea de a rezolva in modul cel mai convenabil problemele legate de constructii, consolidari, demolari( pretul, calitatea si termenele de executie) atat pentru cladiri civile, cat si pentru cladiri industriale; garantie; colaborare permanenta.