Parteneri

Filosofie

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a managementului prin oferirea de solutii adecvate nevoilor lor.

Pe langa lucrarile din domenul constructiilor civile si industriale Viosil Instalconstructs.r.l. mai are ca principal domeniu de activitate executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale respectiv asigurarea punerii în funcfliune si service-ului centralelor termice instalate în Bucuresti si în comunele limitrofe.

În domeniul serviciilor, Viosil Instalconstruct s.r.l are implementat un sistem de management al calitatii si este certificata ISO 9001 pentru activitatile de comercializare, montare-instalare, punere în functiune, service si reparare verificari tehnice periodice si autorizarea funcflionærii centralelor termice. În prezent peste 13000 de utilizatori finali beneficiaza de caldura apa calda respectiv instalatii de utilizare a gazelor naturale gratie serviciilor de 5 stele furnizate de specialistii Viosi lInstalconstruct s.r.l.