Despre noi

Despre noi

You Are Here: Home / Despre noi

Despre noi

AS.C.VIOSILINSTALCONSTRUCTS.R.L. a fost infiintata in data de 08.XI. 2002, avand ca principal domeniu de activitate, comercializari si montaje instalatii termice si apometre , lucrari dehidroizolatii,termoizolatii constructii si amenajari interioare. In acesta perioada a avut colaborari cu alte firme de profil , lucrand si sub antepriza.

Profesionalism
Preturi avantajoase
Transparenta
Siguranta
Sustenabilitate
Servicii garantate

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

  • servicii complete in domeniul constructiilor civile si industriale, instalatii sanitare, termice si electrice, confectii metalice, amenajari interioare ( plafoane false, placari si compartimentari cu placi din gips-carton si placari din parchet, etc.);
  • servicii complete in montarea aparatelor de aer conditionat.
B

Pe parcursul timpului firma a cautat sa se alineeze legislatiei romane si europene obtinand autorizari in urmatoarele domenii:

 

  • echipamente termice conform PTA1-ISCIR
  • montaj instalare
  • punere in functiune
  • service si reparare
  • verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii
  • proiectarea si executia instalatiilor de gaze conform ANRE
  • Firma autorizata RSVTI
  • AFER

Echipa

DIRECTOR GENERAL :

ING. NICOLAE TEODOR

chief1

DIRECTOR TEHNIC:

ING. ILIE SEBASTIAN

chief2

Echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul constructiilor si amenajarilor,care va sta la dispozitie in orice moment special pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.

Strategie-Management

A ViosilInstalConstruct, in calitate de antreprenor general, isi propune sa creasca satisfactia clientilor prin ridicarea continua a calitatii managementului si a proceselor de realizare a instalatiilor,constructiilor civile si industriale, pentru a deveni un leader de piata performant.

BCalitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

– materiale de calitate;
– siguranta si rapiditate in executia lucrarilor;
– idei moderne;
– posibilitatea de a rezolva in modul cel mai convenabil problemele legate de constructii, consolidari, reparatii capitale, demolari(privind pretul, calitatea si termenele de executie) atat pentru cladiri civile si sociale, cat si pentru cladiri industriale;
– garantie pentru toata gama de lucrari executate;
– colaborare permanenta.